Veldmaarschalk Montgomerystraat 179 ,8520 Kuurne , Belgiƫ

Aanleg terras en oprit

Algemene Bouwwerken Huyghebaert Bram - Aanleg Terras en Oprit

Met een mooi aangelegde oprit en terras vergroot u uw leefruimte en comfort aanzienlijk. Geen modder van vuile voeten in uw woning en ’s avonds extra lang genieten op uw gezellig terras, wie wilt dat niet? Zoekt u nog een aannemer voor de aanleg van terras en oprit in Kuurne en omstreken? Met ons bent u zeker van topkwaliteit.

Grote keuze uit verschillende materialen en afwerkingen

Dankzij onze ervaring en vakkennis kunnen we overweg met elk materiaalsoort. We werken zowel met steen als hout. Een mooie oprit in klinkers of een natuurlijk terras in hout, het kan allemaal. Nog geen idee welk materiaal te kiezen? Dan stellen we u met plezier alle mogelijke opties voor en geven we professioneel advies. Eens gekozen voeren we alle grondwerken uit en zorgen we voor een perfect afgewerkte oprit en/of terras.

Vraag een gedetailleerde prijsofferte aan

Bij onze realisaties kunt u alvast wat inspiratie opdoen. Hebt u nog vragen of wenst u meer inlichtingen? Wilt u meteen een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte? Neem contact op met Algemene Bouwwerken Huyghebaert Bram en wij komen met plezier langs.

We bespreken dan alle mogelijkheden en stellen een vrijblijvende offerte op die we nadien in detail overlopen. Bij ons dus geen vervelende verrassingen achteraf, maar een duidelijke communicatie en correcte afspraken.