Veldmaarschalk Montgomerystraat 179 ,8520 Kuurne , Belgiƫ

Zoekt u een metser voor kleine metselwerken? Wij helpen u graag verder

Algemene Bouwwerken Huyghebaert Bram - Kleine metselwerken

Soms moeten er aan uw huis kleine metselwerken gebeuren. Misschien wilt u een garage of tuinhuis laten bijplaatsen of moet er een extra muur in de tuin gezet worden. Als u zelf geen idee hebt hoe hieraan te beginnen, kunt u voor al deze kleine metselwerken in Kuurne en omgeving steeds terecht bij onze firma.

Doe een beroep op een ervaren metser

Ook al is het maar één muur, toch moet hij recht staan en voldoende sterk zijn. Hebt u geen kaas gegeten van bouwen, dan voert Algemene Bouwwerken Huyghebaert Bram deze klus graag voor u uit. Dankzij onze ruime ervaring kunt u op twee oren slapen. Uw nieuwe garage, tuinberging of extra muur zal elk soort weer perfect doorstaan.

Ook kleine herstellingen

Ook kleine herstellingen aan uw metselwerk / voegen en het strippen van woningen wordt door ons met plezier uitgevoerd. Laat ons weten wat het probleem is. Wij komen dan langs om te kijken en de best mogelijke oplossing voor te stellen.

Neem contact op

Bij onze realisaties krijgt u alvast een idee van welke werkzaamheden wij zoal uitvoeren. Daarbij horen ook grondwerken en de aanleg van opritten en terrassen in Kuurne en Oost- en West-Vlaanderen. Hebt u vragen of wenst u een afspraak te maken voor een vrijblijvende offerte? Neem contact op en wij helpen u graag verder.